Skip to main content

Search jobs

Search jobs

À propos d’AbbVie

La mission d’AbbVie est de découvrir et produire des médicaments innovants qui apportent des solutions aux problèmes graves de santé d’aujourd’hui tout en relevant les défis médicaux de demain.Nous cherchons à transformer la vie des personnes dans plusieurs domaines thérapeutiques clés, comme l’immunologie, l’oncologie, les neurosciences, l’optique, la virologie, la santé féminine et la gastro - entérologie, outre les produits et services relevant de notre portefeuille Allergan Aesthetics.Pour en savoir plus au sujet d’AbbVie, veuillez consulter notre site à l’adresse www.abbvie.com. Suivez @abbvie sur Twitter, Facebook, Instagram, YouTube et LinkedIn.

Account & Contract Manager (rayon Noord Nederland)

Hoofddorp, Hollande-Septentrionale, Pays-Bas ID de l'offre 2112318 Categorie Administrative Services Division AbbVie

Vind je het leuk om relaties op te bouwen en de brug te zijn tussen AbbVie en haar klanten? En weet jij wat er nodig is om een winnende contractstrategie te creëren en uit te voeren? Onze afdeling Market Access & External Affairs is op zoek naar een Account & Contract Manager om het team te versterken!

Jouw rol bij AbbVie
Dit is een spannende tijd om in te stromen in deze functie, omdat je de kans krijgt om aan verschillende nieuwe producten te werken alsmede aan diverse producten verder in hun life cycle. Je bent verantwoordelijk voor de regio Noord-Nederland. Je doelgroepen zijn de ziekenhuizen, inkooporganisaties en ziekenhuisapothekers.
Als Account & Contract Manager ben je end-to-end verantwoordelijk voor het gehele proces van accountmanagement en contractering voor de gehele AbbVie-portefeuille in alle accounts in jouw regio. Je zorgt voor interne buy-in en goedkeuring door het creëren van een winnende contractstrategie met een duidelijke win-win business case voor zowel het ziekenhuis of de inkoopgroep en AbbVie. Tijdens dit proces maak je duidelijk inzichtelijk wat er nodig is om de contractstrategie te implementeren. 
Je functie bestaat enerzijds uit het onderhouden van contacten en de relaties met de klanten en het introduceren van nieuwe producten. Anderzijds ben je verantwoordelijk voor de onderhandelingen en het contractmanagement. Uiteraard leef je hierbij compliance regels en AbbVie specifieke normen en regels na.
Je komt terecht in een team met 3 ervaren collega Account & Contract Managers en rapporteert aan de Manager Contracting Strategy & Management. Je zal ongeveer 60% van je tijd reizen.

Waarom AbbVie?
Kom je bij AbbVie werken, dan kies je voor een wereldwijd dynamisch biofarmaceutisch bedrijf en help je mensen aan een betere kwaliteit van leven. Vastbesloten zetten wij ons in om de zorg voor patiënten te verbeteren. Wij geloven in wetenschappelijke doorbraken. ’s Werelds meest scherpzinnige wetenschappers dragen bij aan de ontwikkeling van behandelingen die het leven van miljoenen mensen verbeteren. We hebben een goed gevulde pijplijn van innovaties.
Wij beloven je een omgeving waarin je vanaf dag één je ontwikkelt en groeit met interessant werk, dat impact maakt. In een stimulerende werkomgeving met teamwork, passie en een resultaatgerichte cultuur gebaseerd op inclusie en diversiteit. Je zit zélf aan het stuur; de mogelijkheden zijn oneindig. AbbVie staat al een aantal jaren op rij in de top van wereldwijde ‘Best Workplaces’ lijst. Hier zijn we trots op! Bij AbbVie hebben we bovengemiddelde aandacht voor elkaar: om het beste uit jezelf en uit elkaar te halen. Samenwerken vanaf het begin, is starten met een voorsprong. Ben jij op zoek naar een omgeving waarin jij je beste, meest innovatieve werk zult doen? Wij richten ons op wat voor de individuele patiënt het meeste telt. Wij gaan pittige uitdagingen aan, die jou in staat stellen om levens te verbeteren op een wereldwijde schaal? Wij bieden: een carrière waarin voortdurend leren en jezelf ontwikkelen topprioriteit zijn.
Welkom bij Abbvie. Klaar om samen te innoveren?
 


Wat we vragen
Een uitzonderlijke positie ligt voor jou in het verschiet. Tenminste, als je de kennis en/of ervaring hebt om de rol van Account & Contract Manager te vervullen. Je bent iemand die het leuk vindt om in een innovatieve omgeving te werken, nauw en cross functioneel samen te werken en je bent omgevingsbewust. Uiteraard ben je ben je gefocust op het behalen van doelen, maar doe je dit wel via een strategisch plan.
Meer specifiek vragen we het volgende van je:
•    Bachelor of master’s degree in business/life science of gelijkwaardig. 
•    Business Acumen: vermogen om een outside-in begrip te creëren van de strategie/businessplannen van AbbVie en de klant en zijn financiële situatie. 
•    Minimaal enkele jaren ervaring met accountmanagement, contracteren/onderhandelen en stakeholdermanagement op strategisch en tactisch niveau in het ziekenhuis.
•    Sterk communicatieve vaardigheden en n bewezen staat van dienst in het goed managen van relaties, zowel intern als extern 
•    Kennis van het zorglandschap, inclusief zorgfinanciering en -bekostiging
•    Kennis van besluitvormingsprocessen van aanbieders en wie de belangrijkste belanghebbenden zijn. 
•    Uitstekende beheersing van de Nederlandse en Engelse taal.

Wat we aanbieden
Onze initiatieven en goede voorwaarden dragen bij aan het Great Place to Work-label dat aan AbbVie is toegekend. Je wordt ontvangen in een warm bad, in een internationaal bedrijf met een imposante en innovatieve pijplijn. We bieden interessant en uitdagend werk met wereldwijde impact en toewijding aan leren en ontwikkelen. Dit geeft je de mogelijkheid om je creativiteit de vrije loop te laten, te beginnen met de meest interessante uitdaging van je carrière en je te voorzien in jouw passie voor leren. 

Wil je meer informatie?
We lezen je motivatiebrief, dus voeg een sollicitatiebrief toe aan je sollicitatie. Wil je meer informatie voordat je solliciteert? Dat is heel begrijpelijk. Stuur jouw vraag of vragen naar barbara.razenberg@abbvie.com

Agency Disclaimer 
AbbVie accepteert geen ongevraagde hulp van werving- en selectiebureaus voor vacatures. Alle cv's die door bureaus worden ingediend bij een werknemer van ons bedrijf, zonder een geldige schriftelijke zoekopdracht voor deze functie, worden beschouwd als het exclusieve eigendom van ons bedrijf. Er wordt geen vergoeding betaald in het geval dat een kandidaat door ons bedrijf wordt aangenomen als gevolg van een verwijzing door een bureau waar geen reeds bestaande overeenkomst is gesloten. Waar er overeenkomsten zijn, zijn introducties positie specifiek. Alsjeblieft, geen telefoontjes of e-mails.

Travel: No
Job Type: Experienced
Schedule: Full-time
ABBVIE

Emplois les plus récents

Inscrivez-vous pour recevoir les Alertes emplois

Rejoignez notre réseau des talents pour recevoir des actualités et des alertes emplois d’AbbVie dans votre boîte de messagerie.

Interessé(e) parVeuillez choisir une catégorie ou une option de situation géographique. Cliquez sur « Ajouter » pour créer votre alerte emplois.

Nos conditions d’utilisation, notre politique de cookies et notre politique de confidentialité expliquent la façon dont nous collectons et utilisons les informations vous concernant. Vous y trouverez également des renseignements sur les droits dont vous bénéficiez. La transmission de vos informations vaut affirmation que vous avez bien lu ces documents et consentement à recevoir des communications par SMS et des alertes emplois par e-mail d’AbbVie.

Emplois récemment consultés

You have not viewed any jobs recently.

Phishing scam alert

As an online job seeker, you could be a target of cyber (online) thieves seeking to secure personal information from you by sending you “phishing” messages.

Please be alert to and protect yourself from phishing scams. Click here to find out how you can avoid being a victim of job phishing scams.

For Internal Candidates only - Notice of Filing of Labor Condition Application