Skip to main content

Search jobs

Search jobs

Über AbbVie

AbbVie hat es sich zur Aufgabe gemacht, innovative Arzneimittel zu entdecken und bereitzustellen, die schwerwiegenden Gesundheitsprobleme von heute bekämpfen und den gesundheitlichen Herausforderungen von morgen gewachsen sind. Unser Ziel ist es, das Leben der Menschen in verschiedenen wichtigen Therapiebereichen wie der Immunologie, der Onkologie, den Neurowissenschaften, der Augenheilkunde, der Virologie, der Frauengesundheit und der Gastroenterologie zu verbessern. Mit dem Portfolio von Allergan Aesthetics bieten wir darüber hinaus Produkte und Dienstleistungen im Bereich medizinische Ästhetik an. Für weitere Informationen über AbbVie besuchen Sie uns unter www.abbvie.com. Folgen Sie @abbvie auf Twitter, Facebook, Instagram, YouTube und LinkedIn.

Brand Manager

Hoofddorp, Nordholland, Niederlande Anzeigen-ID 2205820 Kategorie Marketing Bereich AbbVie

Zoek jij een functie waarbij je een directe impact zal maken op de kwaliteit van leven van patiënten in een top team? En vind je het een uitdaging om aan meerdere producten en indicaties te werken? Dat bieden wij jou als fulltime Brand Manager!

Jouw rol bij AbbVie 
Als Brand Manager bij AbbVie werk je binnen de business unit Neurologie. In deze unieke rol krijg je de kans om een portfolio te managen. Je bent betrokken bij een launch, werkt aan een blockbuster en aan de groei van bestaande producten met meerdere indicaties. Denk hierbij aan chronische migraine, Parkinson en andere bewegingsstoornissen.
Voor de lancering ga je je richten op een nieuwe behandeling tegen de Ziekte van Parkinson. Deze ziekte is een van de meest voorkomende (en helaas ook snelst groeiende) aandoeningen van het zenuwstelsel: meer dan 50.000 mensen in Nederland hebben de ziekte van Parkinson.
Bij chronische migraine wordt het leven ernstig beïnvloed, met minstens 15 hoofdpijndagen per maand. Dit heeft een enorme impact op de kwaliteit van leven.

Als Brand Manager ben je verantwoordelijk voor het vergaren en samenbrengen van inzichten en feedback uit de markt om in samenwerking met een team dit te vertalen naar marketing acties voor ons portfolio. Je weet vervolgens de strategie overtuigend te vertalen in concrete plannen voor de verschillende kanalen richting de klant, waarbij de patiënt centraal staat. Je staat dicht bij de klant en werkt mee aan de uitvoering van deze plannen, in nauwe samenwerking met het in-field team. Natuurlijk houd je de voortgang goed in de gaten en stuur je bij waar nodig. Je bent goed in het behouden van overzicht en hebt oog voor detail.

Je staat er uiteraard niet alleen voor. Als Brandmanager werk je cross functioneel samen en je bent onderdeel van 2 brand teams met 2 collega brand managers. Samen zullen jullie zorgdragen voor het hele portfolio.

Herken jij jezelf in deze functie en wil je graag goed meewerken in een ervaren team? Dan willen wij graag met je in contact komen.
 


Wat we vragen 
Een uitzonderlijke positie ligt voor jou in het verschiet. Je bent iemand die het leuk vindt om in een innovatieve omgeving cross functioneel te werken. Je bent een echte teamspeler met excellente projectmanagement skills, pro-actief en gaat een uitdaging zeker niet uit de weg. Je staat stevig in je schoenen en weet de verwachtingen van de verschillende teams en stakeholders goed te managen.   
Meer specifiek vragen we het volgende van je: 
•    Je hebt minimaal een afgeronde Bachelor richting Marketing (of een andere relevante op het gebied van gezondheid);
•    Minimaal 1 jaar ervaring als Brand Manager of Marketing Manager opgedaan binnen de farmaceutische industrie;
•    Ruime ervaring met multi-channel marketing;
•    Launch ervaring is een pre, maar niet vereist;
•    Ervaring met het vertalen van strategische plannen naar marketing acties;
•    Teamspeler met sterke interpersoonlijke skills, comfortabel in een matrix organisatie met cross functionele teams;
•    Begrip van financiële principes en processen;
•    Begrip van Nederlandse zorg landschap;
•    Vloeiend in zowel Nederlands als Engels (in woord en schrift).

Waarom AbbVie?
Kom je bij AbbVie werken, dan kies je voor een wereldwijd dynamisch biofarmaceutisch bedrijf en help je mensen aan een betere kwaliteit van leven. Vastbesloten zetten wij ons in om de zorg voor patiënten te verbeteren. Wij geloven in wetenschappelijke doorbraken. ’s Werelds meest scherpzinnige wetenschappers dragen bij aan de ontwikkeling van behandelingen die het leven van miljoenen mensen verbeteren. We hebben een goed gevulde pijplijn van innovaties.
Wij beloven je een omgeving waarin je vanaf dag één je ontwikkelt en groeit met interessant werk, dat impact maakt. In een stimulerende werkomgeving met teamwork, passie en een resultaatgerichte cultuur gebaseerd op inclusie en diversiteit. Je zit zélf aan het stuur; de mogelijkheden zijn oneindig. AbbVie staat al een aantal jaren op rij in de top van wereldwijde ‘Best Workplaces’ lijst. Hier zijn we trots op! Bij AbbVie hebben we bovengemiddelde aandacht voor elkaar: om het beste uit jezelf en uit elkaar te halen. 
Ben jij op zoek naar een omgeving waarin jij je beste, meest innovatieve werk zult doen? Wij richten ons op wat voor de individuele patiënt het meeste telt. Wij gaan pittige uitdagingen aan, die jou in staat stellen om levens te verbeteren op een wereldwijde schaal? Wij bieden: een carrière waarin voortdurend leren en jezelf ontwikkelen topprioriteit zijn.
Welkom bij Abbvie. Klaar om samen te innoveren?

Wil je meer informatie? 
We lezen je motivatiebrief, dus voeg een sollicitatiebrief toe aan je sollicitatie. 
Wil je meer informatie voordat je solliciteert? Dat is heel begrijpelijk. Stuur jouw vraag of vragen naar Barbara Razenberg op barbara.razenberg@abbvie.com.

Agency Disclaimer  
AbbVie accepteert geen ongevraagde hulp van werving- en selectiebureaus voor vacatures. Alle cv's die door bureaus worden ingediend bij een werknemer van ons bedrijf, zonder een geldige schriftelijke zoekopdracht voor deze functie, worden beschouwd als het exclusieve eigendom van ons bedrijf. Er wordt geen vergoeding betaald in het geval dat een kandidaat door ons bedrijf wordt aangenomen als gevolg van een verwijzing door een bureau waar geen reeds bestaande overeenkomst is gesloten. Waar er overeenkomsten zijn, zijn introducties positie specifiek. Alsjeblieft, geen telefoontjes of e-mails. 

Travel: No
Job Type: Experienced
Schedule: Full-time
ABBVIE

Neueste Jobs

Für Job-Alerts anmelden

Werden Sie Mitglied in unserem Talent-Netzwerk und erhalten Sie aktuelle Nachrichten zu AbbVie sowie Job-Benachrichtigungen direkt in Ihren Posteingang.

InteressensschwerpunkteBitte wählen Sie eine Kategorie oder einen Standort aus. Klicken Sie auf "Hinzufügen", um Ihre Job-Benachrichtigung zu erstellen.

Unsere Nutzungsbedingungen, Cookie-Richtlinie und deDatenschutzrichtlinie erklären, wie wir Informationen über Sie sammeln und verarbeiten und welche Rechte Sie diesbezüglich haben. Mit der Übermittlung Ihrer Daten bestätigen Sie, dass Sie diese Dokumente gelesen haben und damit einverstanden sind, SMS-Mitteilungen und E-Mail-Stellenbenachrichtigungen von AbbVie zu erhalten.

Zuletzt angesehene Jobs

You have not viewed any jobs recently.

Phishing scam alert

As an online job seeker, you could be a target of cyber (online) thieves seeking to secure personal information from you by sending you “phishing” messages.

Please be alert to and protect yourself from phishing scams. Click here to find out how you can avoid being a victim of job phishing scams.

For Internal Candidates only - Notice of Filing of Labor Condition Application